
Soovid maiustada, aga tahad seda teha veresuhkrusõbralikult?
Aga palun! Siin on magustoit, mis paneb silma särama ja pankrease plaksutama, sest kokku on kombineeritud valk, kiudaine ja terviktoidulised suhkrud.
Kõrge valgusisaldusega „vaniljejäätis“
- 330 g kodujuustu
- 1 väiksem banaan
- Pisut vanilje-ekstrakti
- Paar tilka monkfruit ekstrakti või steeviat (soovi korral vahtrasiirupit või mett)
- 2 spl kvaliteetset maapähklivõid (valikuline)
Valmistamine:
- Pane kõik ained blenderisse ja blenderda, kuni segu on ühtlaselt kreemine.
- Peale blenderdamist võid segusse lisada pisut purustatud Kreeka, pekaani vms. pähkleid, mandleid, šokolaadinööpe või niristada soovi korral peale maapähklivõid. Või miks mitte hoopis värskeid maasikaid, sōstraid või mustikaid? Mmmm…
- Kui õnnestub end veenda, pane segu ca 1-2 tunniks sügavkülma. Kui ei õnnestu, söö kreemine vaimustus kohe ära:)
NB! Valku on selles retseptis ca 45 g(!) Kui maapähklivõid ei lisa, on valgukogus ca 37 g.
Naudi ja imesta, kui maitsev ja hõrk võib olla tervislik elu!



