Aju armastab kvaliteetset rasva

Ca 60% meie ajust koosneb rasvast, sellest omakorda 35% on broneeritud Omega-3 rasvhapetele.

Uuringud on näidanud, et:

– kõrgema Omega-3 tasemega emade lapsed on 6. elukuul arengus kontrollgrupi lastest ees.

kui naised tarbivad raseduse ajal piisavalt Omega-3 rasvhappeid, siis on nende järglastel 4-aastaselt kõrgem intelligentsus kui kontrollgrupi emade lastel.

– madal Omega-3 rasvhapete tase tõstab depressiooni haigestumise ja eriti sünnitusjärgse (postpartum) depressiooni riski.

Rasvasest kalast, seemnetest ja pähklitest saadavad Omega-3 rasvhapped on lihtne võimalus adresseerida tänapäeval nii sagedasti esinevat alaägedat põletikku. Tegu on sõna otseses mõttes süsteemselt mõjuvate põletikulangetajatega.

Organism oskab neid rasvhappeid filigraanselt ära kasutada nii närvisüsteemi kui hormonaal- ja immuunsüsteemi hüvanguks.

Lisaks on Omega-3 rasvhapped ka verdvedeldava toimega.

Tarbigem!

Toidulisandina eelista Omega-3 rasvhappeid kindlasti kas fosfoliipiidses vormis või triglütseriididena.

Ometi on kolesterooli langetava ravimina müüdav Omacor just kõige viletsamini omastuvas vormis ehk etüülestritena.

Kui vajad teraapilise toimega lisandit siis: