Hõrk šokolaadikreem… keedumunadest!

Soovid veresuhkrusõbralikku šokolaadikreemi? Siin see on!

Jagan palavikulise kiirusega levivat retsepti, mis näitab, et miski pole võimatu:)

Sest see tervislik ja hõrk šokolaadikreem on tehtud kõvaks keedetud munadest!

  • 6 kõvaks keedetud muna
  • 150-180 ml piima (soovi korral võid kasutada mandli- või kaerapiima)
  • vastavalt maitsele steeviat või monk fruit ekstrakti (soovi korral suhkrut või vahtrasiirupit)
  • 35g (orgaanilist) magustamata kakaopulbrit
  • 1 tl vanilliekstrakti

Valmistamine:

  • Pane kõik koostisosad blenderisse ja blendarda, kuni soovitud sametise konsistentsini.
  • Seejärel pane kreem tunniks ajaks või üleöö külmkappi.
  • Serveerimisel kaunista marjadega või pane peale moosi, tumeda šokolaadi laaste või pähklipuru.

Naudi tänutundega! Elu on ilus!:)