Soovid veresuhkrusõbralikku šokolaadikreemi? Siin see on!
Jagan palavikulise kiirusega levivat retsepti, mis näitab, et miski pole võimatu:)
Sest see tervislik ja hõrk šokolaadikreem on tehtud kõvaks keedetud munadest!
- 6 kõvaks keedetud muna
- 150-180 ml piima (soovi korral võid kasutada mandli- või kaerapiima)
- vastavalt maitsele steeviat või monk fruit ekstrakti (soovi korral suhkrut või vahtrasiirupit)
- 35g (orgaanilist) magustamata kakaopulbrit
- 1 tl vanilliekstrakti
Valmistamine:
- Pane kõik koostisosad blenderisse ja blendarda, kuni soovitud sametise konsistentsini.
- Seejärel pane kreem tunniks ajaks või üleöö külmkappi.
- Serveerimisel kaunista marjadega või pane peale moosi, tumeda šokolaadi laaste või pähklipuru.
Naudi tänutundega! Elu on ilus!:)